vineri, 31 iulie 2009

310709

Este incredibil cat de placut este sa stai noaptea in sau langa piscina si sa faci pluta sau, respectiv, sa "plutesti in propriile vise" in timp ce savurezi lumina micilor stele.
Pentru mine, lumina (naturala, evident) si focul au insemnat foarte mult. Indiferent de context, stare de spirit, este inevitabil sa nu-mi induca o stare semi-meditativa daca imi focalizez privirea asupra zonei incandescente...un fel de transa. Imi revad visele, telurile, scopurile. Dealtfel, imi revad si reusitele. Nu in ultimul rand, imi regasesc toate motivele pentru care ar trebui sa fiu fericit in cel mai concret sens al cuvantului: familie, prieteni, situatie etc. Imi confera o senzatie de siguranta de sine pe care cu foarte mare greutate o pot regasi si in alta parte. Imi ofera cateva clipe de fericire pura, de relaxare, de detasare fizica de lumea care ma inconjoara.
Nu fac altceva decat sa sorb picaturile de bucurie oferite de natura, de lume, pe care, altfel (din cauza vietii mult prea grabite pe care o traim), multi dintre noi, printre care si eu, nu le observa. Le calca si le zdrobesc fara sa realizeze cat de importante sunt, de fapt. Le sorb cu nesat si imi doresc ca aceste momente sa nu se termine niciodata. Insa, dupa cum bine stim, orice ne aduce un strop de fericire este efemer...mult prea efemer ca sa fim cu adevarat satisfacuti.
A mai trecut 1 an. Si nu ma simt mai batran. Ma simt chiar bine. Simt ca acum incepe viata pe care abia o asteptam cand eram mic. Ma simt "crescut mare". Ma simt mai in stare sa fac cu adevarat ceva.

Multumesc celor care sunt cu adevarat langa mine :).

3 comentarii:

  1. La multi ani! Si ma bucur ca ai incredere in tine. Trebuie sa iti urmezi visele, ca sa nu ramana doar vise. Stiu ca poti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow, ti-am zis la multi ani chiar la ora la care te-ai nascut! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Don`t forget that the things that we fight for are rarely the things we really need :)

    Asta vis-a-vis de replica ta "imi regasesc toate motivele pentru care ar trebui sa fiu fericit in cel mai concret sens al cuvantului".

    RăspundețiȘtergere