joi, 11 iunie 2009

Bonibon

Sunt fericit: astazi am reusit sa ma intorc in copilarie -> am gasit Bonibon.

3 comentarii:

  1. Buna , Alin. Am dedus destul de greu ca e blogul tau. De fapt mi-a zis ceva Razvan. Nu-ti stiu adresa de mail asa ca iti scriu aici. Ce mai faci? Imi pare rau ca n-am mai avut ocazia sa mai vorbim . Poate gasim o ocazie candva. Ma gandesc de multe ori la tine . Te pup , Andreea Schier

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici nu stiu cum sa va raspund. Sunt usor emotionat datorita mesajului dumneavoastra...momentan ma zbat sa termin cu bine sesiunea (de data asta am reusit sa nu mai am probleme spre deosebire de cea din iarna). Stiu ca v-am promis ca o sa mai trec va mai vad, insa datorita acestui "vartej" de sfarsit de an, nu prea am avut timp de mare lucru.
    In caz ca nu reusesc sa va contactez eu in urmatoarele zile, datele mele de la sfarsitul "caietului" de absolvire sunt inca valabile.

    RăspundețiȘtergere
  3. In ultimele zile am m-am intors in copilarie mai des ca oricand. Ma uit la fotografia cu noi doi pe balcon, cu "costumul" tau de cowboy si imi aduc aminte cum palaria aceea a devenit costumatia noastra ca Michael Jackson. De abia acum imi dau seama ca el a fost singurul meu artist-idol. El, si poate Freddie Mercury.

    RăspundețiȘtergere